П`ятниця, 29.03.2024, 17:23



Вітаю Вас Гость

| Головна | Реєстрація | Вхід |

RSS
Меню сайту
Опитування
Скільки тобі років?
Всього відповідей: 194
Міні-чат


Рекомендуємо SOFT
Головна » 2011 » Грудень » 27 » "Білі ведмеді" преможці на першому всеукраїнському турнірі в м. Калуші
20:36
"Білі ведмеді" преможці на першому всеукраїнському турнірі в м. Калуші
23-25 грудня на катку Льодового палацу імені Степана Бандери проходив перший всеукраїнський турнір з хокею серед дітей  на призи газети "Калуський нафтохімік".

    У змаганнях, що  проходили за коловою системою, брали участь команди "Спарта” (Луцьк), "Тигрята” (Вінниця), "Цунамі” (Івано-Франківськ), "Білий барс” (Бровари) та "Білі ведмеді” (Калуш). Переможцем турніру стали наші місцеві хлопчаки 2001-2004 р.н. команда хк "Білі ведмеді" які перемогли своїх суперників у всіх поєдинках та набрали найбільшу кількість очок.
Змагання проходили по дорослих мірках, три періоди по двадцять хвилин, та не заборонялось силове протистояння. Команда за перемогу получала три очки, за програш нуль, якщо зіграна нічия проводилися серія булітів після якої переможцю діставалось два очка, програвшій стороні одно очко.
Усі команди які зїхалися з різних міст України до Калуша поборотися за приз газети "Калуський нафтохімік" проявили  характер, показали цікавий  хокей з силовим протистоянням, та доказали що, в хокей грають настоящі мужчини, що приїхали тільки за перемогою так як неодноразово діло доходило навіть до бійок між командами.
     Перший день турніру о 13:20, почався з зустрічі між місцевою командою хк "Білі ведмеді" та хк "Цунамі" з Івано Франківська, маленькі калушани з самого початку взяли ініціативу та повели рахунок, гра скінчилась з рахунком 13:1 на користь "Білих медведів"
  О 15:00 відбулося урочисте відкриття за участю організаторів турніру, почестним гостем був генеральний спонсор Чмихалов С.В. генеральний директор калуського ТОВ «Карпатнафтохім», якого діти без вагань прийняли у свою команду "Білих медведів" та подарили ігрову майку під №50.
  О 15:45 подовжилися баталії на хокейній площадці між командами хк "Тигри" м. Вінниці та хк "Білий барс" м. Бровари, здавалося що, у броварчан все під контролем тому що, усі дії переважно проходили в зоні суперника, та різкі контратаки тигрят теж давали результат і вони зуміли довести рахунок до нічиєї 4:4, в серії булітів Тигрятам посчастило більше їм дісталося два очки, Барсам залишилося одно.
  О 17:15 відбулася третя завершальна гра першого дня, калуські "Білі ведмеді" змагалися з гостями з Луцька хк "Спарта", в трьох напружених періодах знову перемогли маленькі калушани з рахунком 5:3.

ПІДСУМОК ПЕШОГО ДНЯ:

хк «Білі ведмеді»  --  хк «Цунамі»       13:1

хк «Тигри»  --  хк «Білий барс»              5:4

хк «Білі ведмеді»  --  хк «Спарта»        5:3


Місце
Команда
зіграно
виграшів
програшів
забитих
пропущених
 очки  
1
хк "Білі ведмеді"
2
2
0
18
4
6
2
хк "Тигри"
1
1
0
5
4
2
3
хк "Білий барс"
1
0
1
4
5
1
4
хк "Спарта"
1
0
1
3
5
0
5
хк "Цунамі"
1
0
1
1
13
0

     Другий день розпочався з
ранку о 10:00 з команд хк "Білий барс" та "Спарта" і тут Бровари показали свій бійцівський характер, що вони гідні поборотися і за перше місце в турнірі гра скінчилась сухим рахунком 5:0 на користь хк "Білий барс.
     В другому поєдинку господарі "Білі ведмеді" змагалися з "Тигрятами" м.Вінниця,  після вчорашньої зустрічі Тигрят з Барсом калушани були настроєні як на фінальну гру, та від самого початку Ведмеді  взяли ініціативу над суперником зуміли закинути в ворота 13 шайб пропустивши в свої одну.
     Третій поєдинок другого дня провели хк "Білий барс" та хк "Цунамі" Івано- Франківськ , Броварські хлопчаки теж розгромили свого суперника  з рахунком 13:1.
     О 15:00 пройшов четвертий заключний поєдинок другого дня між командами "Тигри" м.Вінниця та "Спарта" м.Луцьк. Тигрята поступилися спартанцям з рахунком 3:7, тим самим втратили свій шанс на третє місце.

ПІДСУМОК ДРУГОГО ДНЯ:

хк «Білий барс»  --  хк «Спарта»         6:0

 хк «Білі ведмеді»  --  хк «Тигри»      13:1

хк «Білий барс»  --  хк «Цунамі»        13:1

 хк «Тигри»  --  хк «Спарта»                3:7


Місце
Команда
зіграно
виграшів
програшів
забитих
пропущених
 очки  
1
хк "Білі ведмеді"
3
3
0
31
5
9
2
хк "Білий барс"
3
2
1
24
6
7
3
хк "Спарта"
3
1
2
10
14
3
4
хк "Тигри"
3
1
2
9
24
2
5
хк "Цунамі"
2
0
2
2
26
0

     Третій день  розпочався о 9:30, першими на льодову арену вийшли команди з Івано- Франківська та Луцька, для спартанців це була принципова гра тому що, треба було закріпити за собою третє місце і поєдинок скінчився сухим рахунком 9:0 на користь хк "Спарта"
    Другу гру знову розпочали наші сусіди з Івано- Франківська хк "Цунамі" проти гостей з Вінниці хк "Тигри, поєдинок був не принциповий так як результат для цих команд  уже не впливав на місце в турнірній таблиці, но тирята не розслаблялись і перемогли "Цунамі" з рахунком 3:12.
    Головною подією та найбільшою інтригою дня був третій поєдинок в якому мали схрестити клюшки дві команди лідерів турніру якими стали "Білі ведмеді" (Калуш) та "Білий барс" (Бровари).
По набраним очкам гра получилася фінальною в якій вирішувалось кому дістанеться перше місце та головний приз, кубок від газети "Калуський нафтохімік".
 Матч відбувся о 13:00 багато вболівальників м.Калуша прийшли вболівати за своїх маленьких калушан. Гра розпочалася з силового протистояння обох команд, ніхто не хотів поступатися лідерством, швидкі атаки та контратаки команд валилися об Калуського та Броварського воротарів, барси зуміли першими відкрити рахунок та ведмеді швидко його зрівняли, перший період скінчився нічийним рахунком 2:2. У другому періоді команди теж не збавляли темп хоча більше дій проходило в зоні суперника Калушан, "Білі ведмеді" обстрілювали ворота гостей, но шайба попадала то в штангу то в воротаря "Білого барса", калушани таки зуміли закинути третю шайбу, но Бровари швидкою контратакою зуміли таки зрівняти рахунок під кінець другого періоду. Третій перід розпочався знову нічийним рахунком 3:3, в третій частині напруженого поєдинку команди боролися не шкодуючи ні себе ні свого суперника, гра перейшла в силове протистояння, та десять хвилин до закінчення "Білі Ведмеді" зуміли закинути каучуковий диск в сітку свого суперника, барси підвищили темп щоби зрівняти рахунок, но захисники калушан не давали їм такої можливості, на послідній хвилині матчу швидкою атакою "Білі ведмеді" зуміли закинути ще одну шайбу і довести свою перевагу над суперником. Гра скінчилася рахунком 5:3 на користь калушан. Таким чином здолавши своїх суперників у всіх поєдинках  хк "Білі ведмеді" стали переможцями на першому всеукраїнському турнірі з хокею  в м. Калуші.

 
ПІДСУМОК ТРЕТЬОГО ДНЯ:

хк «Цунамі»  --  хк «Спарта»                    0:9

хк «Цунамі»  --  хк «Тигри»                      3:12

хк «Білі ведмеді»  --  хк «Білий барс»     5:3


ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ


Місце

Команда

зіграно

виграшів

програшів

забитих

пропущених

  очки    

1

хк "Білі ведмеді"

4

4

0

36

8

12

2

хк "Білий барс"

4

2

2

25

11

7

3

хк "Спарта"

4

2

2

19

14

6

4

хк "Тигри"

4

2

2

22

27

5

5

хк "Цунамі"

4

0

4

5

47

0


Переглядів: 2447 | Додав: Bars | Рейтинг: 3.2/9
Всього коментарів: 6
6 Danylo  
0
Таки у нас каклів багато ще і не усі вони мешкають на Сході України.Bars ти дурник.

4 roman  
-2
"розбризгуєш" ? Ви із словника онлайнового можете ще копірастити а у самого написати без помилок не вдається.
На цей сайт ж діти заходять,чого ви їх навчите ? Писати з помилками і хамити ? Виправте "каток" на ковзанка,це слово в українській мові має інше значення.
Ковзанка — крижаний майданчик для катання на ковзанах, гри в хокей тощо, а також просто для човгання.
Ковзанками часто бувають ділянки замерзлих рік, озер та ставків. В інших випадках ковзанки влаштовують штучно, заливаючи воду на попередньо підготовлену огороджену ділянку землі. Для спортивних заходів будуються штучні ковзанки. І, звісно, ковзанки виникають природним чином перед школою, куди висипає дітлашня на перерві. Техробітниці зазвичай посипають такі ковзанки сіллю, щоб хто-небудь із дорослих бува не послизнувся, але вони знову виникають в іншому місці.
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0

5 Bars  
-1
Покопайся ще знавець може нариєш що Каток або (ковзанка), ділянка рівної крижаної поверхні, призначена для катання на ковзанах і санках. По функціональному призначенню розрізняють До. спортивні і масового катання. Спортивні використовуються для учбових занять і змагань по ковзанярському і санному спорту, фігурному катанню на ковзанах, хокею. Масові До. є местомом для активного відпочинку, ігор і розваг. За способом підготовки крижаної поверхні До. розділяються на природних (які владнують на природних водоймищах взимку), наливні (обладналися на природній або штучній підставі, найчастіше на спортивних майданчиках, стадіонах, асфальтованих ділянках) і штучні (створюються за допомогою спеціальних холодильних установок). Довожу до відома, що цей сайт не для цього призначений. wink

3 TESTDIMON  
0
хаха Bars-красава

1 гонта  
0
"Тигрята” (Вінниця) - знавці української мови, Тигренята а не тигрята.Сором,поцреоти.

2 Bars  
-1
ПОРАДА, якщо уже проснувся о 06:00 год. ранку перед тим як включати комп, треба сходити в туалет (укр.), туалет (рос.),toilet (англ.),санитарен възел (болг.)廁所 (китиай),toaleta (Польськ.),sanita (португ.),Tuvalet (турецьк.), пояснюю, що це таке Туалет- приміщення для відправлення природних потреб (сечевипускання і дефекації). У туалеті розташований унітаз та інші санітарно- технічні пристосування, наприклад раковина яка під'єднана до каналізації. Ось там і потрібно випорожняти усі ті фікалії, які "ти?" розбризгуєш своїми коментами. tongue

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Інфо користувача
Привіт,
Гость

Твоє ім'я: Гость
Група: Гості
На сайті: дн.
Твій IP: 3.80.24.244

Вхід
Реєстрація

Зараз на сайті
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]
Сайт
free counters

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі

KII-Soft WMmail.ru - сервис почтовых рассылок

Встанови на свій сайт нашу кнопку:
Білі Ведмеді Код кнопки:

Повідом код своєї кнопки


Реклама
Статистика
Яндекс.Метрика
Каталог webplus.info

© 2024 Created by

KII-Soft