П`ятниця, 29.03.2024, 15:58



Вітаю Вас Гость

| Головна | Реєстрація | Вхід |

RSS
Меню сайту
Опитування
Скільки тобі років?
Всього відповідей: 194
Міні-чат


Рекомендуємо SOFT
Головна » 2013 » Січень » 12 » «Білі ведмеді» – срібні призери міжнародного турніру з хокею
16:39
«Білі ведмеді» – срібні призери міжнародного турніру з хокею
   Упродовж трьох днів у льодовому палаці своє вміння грати в хокей демонстрували хлопчики 2001-2003 років народження, які виступали за команди «Білі ведмеді» (Калуш), «Галицькі леви» (Львів), «Тигри» (Вінниця) і «Брест» (Білорусь).
   Вже в першому поєдинку турніру, що проводився за коловою системою, білоруські хокеїсти досить легко обіграли ХК «Тигри» з рахунком 10:3. Тому дехто з уболівальників вже навіть дозволив собі спрогнозувати, що ХК «Брест» буде одним з фаворитів цьогорічних змагань. Однак, як згодом з’ясувалося, явно сильнішими за інших учасників турніру виявилася львівська команда «Галицькі леви», яка виступає в юнацькому чемпіонаті України з хокею U12 та після 18 проведених зустрічей з суперниками очолювала турнірну таблицю.

Власне, міць «Галицьких левів» першими відчули наші «Білі ведмеді». Але перед поєдинком цих команд було організовано урочисту церемонію відкриття міжнародного новорічно-різдвяного дитячого турніру з хокею.

   Учасників змагання щиро привітав з початком турніру та з нагоди новорічно-різдвяних свят виконавчий директор ФК «Нафтохімік» Михайло Овчар, який у своєму виступі наголосив, що його проведення стало можливим завдяки благодійницькій діяльності ПрАТ «ЛУКОР» і ТОВ «Карпатнафтохім» та налагодженій співпраці нафтохімічного комплексу з Івано-Франківською ОДА в напрямку розвитку дитячого й дорослого хокею в Калуші й на Прикарпатті загалом. Свої вітання юним хокеїстам також адресували начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Мирослав Карабін, директор Калуського льодового палацу Євген Геренда, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міськради Михайло Клим та шеф-редактор тижневика «Калуський нафтохімік» Анатолій Гетьманчук.

    Завітали на урочистості до льодового палацу і Дід Мороз зі Снігурочкою. Звісно, не з порожньою торбиною. Вони передали капітанам всіх дитячих хокейних команд великі пакети з солодкими новорічними подарунками, які для них придбали головні спонсори турніру.

Після урочистої церемонії на льоду залишилися тільки хокеїсти команд «Білі ведмеді» та «Галицькі леви». Їм було надано деякий час для проведення розминки перед поєдинком між собою.

За домовленістю з тренером львівської команди, який привіз до Калуша два склади хлопчиків, на матч з «Білими ведмедями» він виставив в основному гравців, котрі виступають в чемпіонаті України з хокею U12. Тож поєдинок з «Галицькими левами» для калуських хокеїстів виявився не з легких. Львів’яни практично упродовж всього матчу переважали господарів майданчика і в техніці, і в швидкості, і в бажанні здобути перемогу, якої вони й заслужено домоглися, обігравши «Білих ведмедів» з рахунком 11:0.

Поразка від «Галицьких левів» тільки додала калуським хокеїстам спортивної злості та наполегливості в боротьбі з наступними суперниками. Вже наступного дня команда «Білі ведмеді» переконливо обіграла вінницьких «Тигрів» з рахунком 13:2, а 5 січня, у завершальний день турніру, перемогла й білоруську команду «Брест» – 8:1.

Щодо команди «Галицькі леви», то вона, виступаючи в поєдинках з наступними своїми суперниками навіть складом, до якого входили молодші хокеїсти, впевнено подолала ХК «Брест» (11:0) та ХК «Тигри» (6:0) й заслужено стала переможцем міжнародного дитячого хокейного турніру.

   Нагороди урочисто вручили командам виконавчий директор ФК «Нафтохімік» Михайло Овчар і шеф-редактор газети «Калуський нафтохімік» Анатолій Гетьманчук. Заохочувальними пам’ятними медалями та кубком було відзначено й хлопчиків з вінницького хокейного клубу «Тигри», які посіли на турнірі четверте місце. Головний кубок змагань й медалі за зайняте перше місце отримала львівська команда «Галицькі леви». А меншими кубками й також відповідними медалями відзначили призерів турніру – команди «Білі ведмеді» (2 місце) і «Брест» (3 місце). 

 Крім того, організатори змагань нагородили окремими призами кращого гравця турніру Павла Сащенкова («Брест»), кращого бомбардира Олексія Явного («Білі ведмеді») та кращого воротаря Максима Денисюка «Тигри»).

Коментуючи успішний виступ команди «Галицькі леви» на міжнародному турнірі в Калуші, її тренер та спортивний директор ХК «Леви» Михайло Чіканцев зауважив, що він не лише задоволений досягнутим результатом, а й тим, що привіз хлопчиків саме сюди на міжнародні змагання. Адже в цей новорічно-різдвяний період можна було поїхати з дитячою командою на представницький міжнародний турнір у Білу Церкву, звідки теж надійшло запрошення. Однак клуб віддав перевагу Калушу, бо він особисто перебуває в добрих стосунках з тренером «Білих ведмедів» Андрієм Куцем і два вихованці калуської школи хокею Влад Романишин (нападник) та Іван Сисак (захисник) сьогодні виступають за ХК «Галицькі леви», допомагаючи львівській команді боротися за призові місця в чемпіонаті України з хокею U12.

Михайло Чіканцев також подякував всім, хто спричинився до організації в Калуші цього міжнародного дитячого турніру з хокею, та побажав 10-12-річним гравцям команди «Білі ведмеді» з наступного сезону стати учасниками чемпіонату України з хокею серед дітей наймолодшого віку (U12).

автор Василь Ткачук.

джерело http://sportkaluch.ucoz.ru/

Прошу вибачення вболівальників які спостерігають та вболівають онлайн на нашому сайті за затримку інформації.

Дуже вдячні організаторам та командам які брали участь в турнірі, осбливо наймолодшим участникам з м.Брест 2003-2004 р.н. 

Бажаємо Вашим діткам удачі, здоров"я, успіхів та спортивних досягнень .

 До скорих зустрічей!.

Переглядів: 4010 | Додав: Bars | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
2 Вiнниця  
0
Якого року була команда зi Львова та Бреста ?

3 Bars  
0
з м.Брест дітки 2003-2004 р.н. з Львова за домовленністю між тренерами гра з калушом була з Левами1 з 2001-2002 р.н. Леви2 2001-2003 р.н.

1 ВВ  
0
Калушани - молодці!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Інфо користувача
Привіт,
Гость

Твоє ім'я: Гость
Група: Гості
На сайті: дн.
Твій IP: 18.212.242.203

Вхід
Реєстрація

Зараз на сайті
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]
Сайт
free counters

Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі

KII-Soft WMmail.ru - сервис почтовых рассылок

Встанови на свій сайт нашу кнопку:
Білі Ведмеді Код кнопки:

Повідом код своєї кнопки


Реклама
Статистика
Яндекс.Метрика
Каталог webplus.info

© 2024 Created by

KII-Soft