Четвер, 18.04.2024, 10:54



Вітаю Вас Гость

| Головна | Реєстрація | Вхід |

RSS
Меню сайту
Опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 136
Міні-чат


Рекомендуємо SOFT
Головна » 2011 » Грудень » 18 » Калуські «Білі Ведмеді» перші на хокейному турнірі у Хмельницькому
13:54
Калуські «Білі Ведмеді» перші на хокейному турнірі у Хмельницькому


17 грудня, у Хмельницькому пройшов Перший дитячий хокейний турнір на кубок «Золота шайба». У змаганнях взяло участь чотири команди: Вінницькі «Тигри», Житомирський «Арсенал-Полісся», «Білі ведмеді» з Калуша, а також господарі майданчику «Буревісник»


Так як на проведення турніру було виділено одинь день, змагання проводилися не за коловою схемою, а жеребкуванням. Команди поділились на дві групи в першу групу попали команди Житомирський «Арсенал-Полісся» та Хмельницький «Буревісник» в другу Вінницькі «Тигри» та «Білі ведмеді» з Калуша. Перші переможці в групах попадали у фінал а команди які програли мали боротися за третє та четверте місце.

Уже з ранку 9:00 почалися хокейні баталії на льодовому майданчику "Льодовий період". В першій грі зустрілися команди першої групи хк «Арсенал-Полісся» з господарями майданчику хк «Буревісник», з перших хвилин гості показали свою перевагу над соперником, молодій місцевій команді перших два періоди нічого не залишалось як оборонятись та відбивати часті атаки Житомирського "Арсеналу-полісся" та у третьому хлопчики «Буревісника» зібралися, та почали вирівнювати рахунок програючи 5:0 місцева команда закінчила гру з рахунком 5:3. Таким чином Житомирський "Арсенал-полісся" забезпечив собі місце у фіналі з переможцем  другої групи.

хк «Арсенал-Полісся» (Житомир) -- хк «Буревісник» (Хмельницький)  5:3.

У другому поєдинку зійшлися команди другої групи Вінницькі "Тигри" та "Білі ведмеді" з Калуша, в якій мав визначитись другий фіналіст туніра. В першому періоді повну ініціативу взяли на себе маленькі хокеїсти з Калуша та зуміли закинути чотири шайби в ворота противника, пішовши на перерив з рахунком 4:0. У другому та третоьму періодах "Тигрята" були зібраніші та дали гідну відсіч, реалізували два буліта в ворота Калушан, та "Білі ведмеді" зуміли закинути, ще по дві шайби, поєдинок скінчився рахунком 8:2 на користь маленьких Калушан.

хк «Білі ведмеді» (Калуш) -- хк «Тигри» (Вінниця)  8:2.

Під час обіду усіх участників турніру, а це більше ста дітей організатори відвели до ресторану та нагодували за свій рахунок.

Також організаторами було проведено конурс єстафет на швидкість, маневренність та контроль шайби, у всіх  десяти конкурсах також переконливо перемогла команда "Білих медведів", кожного участника було нагороджено індивідуальним призом.

Боротьба за дуге третє місце пройшла між командами хк "Буревісник" м. Хмельницький та хк "Тигри м. Вінниці, "Тигрята" показали свою повну перевагу над молодою місцевою командою, та доказали, що якби ігри проходили по коловій схемі, що вони гідні булиб поборотися у фіналі. Гра скінчилася сухим рахунком 11:0 на користь гостей.

Гра за друге третє місце:

хк «Буревісник» (Хмельницький) -- хк «Тигри» (Вінниця)  0:11.

Головною подією дня фінал, яка команда виявиться переможцем турніру, кому дістанеться кубок "Золота шайба". Маленькі підопічні тренера Куця А. П. були налаштовані тільки на перемогу, не можу не написати про те, який серйозний вид був на їх дитячих обличчях, після невеличкої розминки зійшлися в фінальному поєдинку з хк "Арсенал-полісся", з перших хвилин матчу було зрозуміло хто стане переможцем, Калуському воротареві нічо не залишалось як сторожувати свої ворота, іграки стрімко штурмували ворота, буквально заточивши суперника в їх зоні, не солодко прийшлося воротареві Арсеналу, безперервними атаками "Ведмежата" доказували все більшу перевагу над своїм суперником, поєдинок скінчився сухим рахунком 9:0 на користь Калушан хк"Білі ведмеді"

ФІНАЛ:

хк «Білі ведмеді» (Калуш) -- хк «Арсенал-Полісся» (Житомир) 9:0.

ПІДСУМОК:


1 місце — м.Калуш              ХК «Білі ведмеді»
2 місце — м.Житомир            ХК «Арсенал-полісся»
3 місце — м.Вінниця            ХК «Тигри»
4 місце — м.Хмельницький       ХК «Буревісник»




Переглядів: 1796 | Додав: Bars | Рейтинг: 2.3/3
Всього коментарів: 5
5 TESTDIMON  
0
гонта в тебе ніхто питати не буде як писати

3 гонта  
1
Взагалі а не "ВООПШЕТО".Ляпів ціла купа,сайт буяє і квітне помилками.Хто взагалі понаписував це ? Ця людина навчалася в школі чи просто ходила туди ?

4 Bars  
0
ого заглянув ревізор

1 TESTDIMON  
0
ВООПШЕТО ЖИТОМИР А НЕ ЖИТОМЕР

2 Bars  
0
ок wink

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Інфо користувача
Привіт,
Гость

Твоє ім'я: Гость
Група: Гості
На сайті: дн.
Твій IP: 3.142.200.226

Вхід
Реєстрація

Зараз на сайті
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]
Сайт
free counters

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі

KII-Soft WMmail.ru - сервис почтовых рассылок

Встанови на свій сайт нашу кнопку:
Білі Ведмеді Код кнопки:

Повідом код своєї кнопки


Реклама
Статистика
Яндекс.Метрика
Каталог webplus.info

© 2024 Created by

KII-Soft